18-

Beste Fellow,

Wat goed dat je nadenkt over wonen in een safehouse.

Samen gaan wij kijken of jij bij ons op de goede plek zit om te kunnen werken aan je toekomst.

Kies je voor wonen bij safehouse Turn, dan kies je voor vooruitgang!  

In huis:

In huis hebben wij het gezellig met elkaar en gaan wij respectvol met elkaar om. Fellows en begeleiding zorgen samen voor een fijne sfeer en veilig thuis. Taken horen daar ook bij zoals schoonmaak, zelf je was doen en koken voor de groep met hulp natuurlijk als dat nodig is.

Programma:

Ons programma dat geboden wordt bestaat uit intensieve, toekomstgerichte begeleiding en ondersteuning. Is het nog niet gelukt om je middelbare school af te ronden? Bij ons kan je, onder begeleiding van een leerkracht, je klaarstomen voor het staatsexamen. Is dat niet wat je zoekt dan kan je natuurlijk ook gaan werken als wij met elkaar denken dat dit goed is voor je herstel.

Motivatie:

Neem even de tijd om na te denken en met je behandelaar te praten over hetgeen je net gelezen hebt. Wij proberen jou te laten inzien dat je bij ons een geweldig fijne plek kan krijgen mits je echt gemotiveerd bent om iets van je toekomst te gaan maken. Wij zijn er om jou daarbij te helpen, je hoeft het echt niet alleen te doen. Heb je geen zin om op te staan of ben je niet gemotiveerd om iets van je leven te gaan maken? Dan ben je bij ons niet aan het goede adres. Wij zullen er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw keuzes voor een betere toekomst.  

Inzet:

De woongroep bij safehouse Turn is voor de gemotiveerde fellow die in een groep wil werken aan een solide herstel. Dit betekend dat wij van jou verwachten dat jij je 100% inzet. Dat doen wij met ons team van begeleiders namelijk ook.

Financiën:

Voor fellows onder de 18 is er geen eigen bijdrage, jouw gemeente vergoed alles binnen het safehouse.